Ling fluent – Mësoni një gjuhë në 4 javë!

Contents

Ling fluent

Ling fluent Gjuhët e huaja na hapin mundësi të reja. Jo vetëm që na mundësojnë të vizitojmë vende të tjera dhe të jemi në gjendje të komunikojmë lehtësisht me vendasit, por mund të presim edhe një punë më të paguar me ta. Të rinjtë i kanë vënë shumë theks të mësuarit të gjuhëve për rreth dhjetë vitet e fundit. Kjo është arsyeja pse nuk është çudi sot që kaq shumë njerëz në vendin tonë flasin rrjedhshëm anglisht. Për më tepër, nuk është e rrallë as të flasësh dy gjuhë të huaja. Për të përmirësuar kompetencat tona dhe për të rritur mundësinë për një pagë më të lartë, duhet të kalojmë kohë duke mësuar një gjuhë tjetër të huaj. Ndryshe nga një besim popullor, procesi i të mësuarit të një gjuhe të re nuk duhet të zgjasë shumë. Ky është problemi i sistemit tonë arsimor, i cili vë theksin në metodat joefektive dhe të mërzitshme që na bëjnë të mësojmë një gjuhë në mënyrë të kufizuar, shpesh pa qenë në gjendje ta përdorim siç duhet në jetën e përditshme. Shkollat e gjuhës që përdorin metoda më të mira të mësimdhënies janë fatkeqësisht shumë të shtrenjta dhe jo të gjithë mund të përballojnë një kurs të tillë. Megjithatë, nuk është e nevojshme, sepse të gjithë mund ta zotërojnë shpejt një gjuhë të huaj falë metodës novatore Ling fluent.

Është një kurs në internet që na jep akses në paketat me tematikë, na lejon të zgjedhim nivelin e duhur të avancimit dhe të mësojmë më shumë se 200 fjalë në ditë, ndërsa shpenzojmë vetëm disa dhjetëra minuta për të mësuar. Është një metodë shumë interesante që na inkurajon të praktikojmë çdo ditë, e cila angazhon aftësitë e trurit tonë pa kufi. Në katër javë ne mund të zotërojmë një gjuhë që nuk e kemi njohur kurrë më parë dhe të përmirësojmë ndjeshëm CV-në tonë, si dhe aftësitë e komunikimit kur vizitojmë vende të tjera.

Si funksionon metoda Ling fluent dhe çfarë lloj efektesh mund të arrijmë?

Kartat Ling fluent lejojnë të mësoni gjuhë të huaja në një mënyrë moderne dhe plotësisht efektive . Duke shfrytëzuar të gjithë potencialin e trurit tonë, në katër javë ne jemi në gjendje të arrijmë nivelin gjuhësor që duhet të mësohet për tre vjet në shkolla. Falë ushtrimeve të rregullta ne gjithashtu përmirësojmë kujtesën tonë dhe pas përfundimit të kursit do të mund të fillojmë të mësojmë një tjetër gjuhe. Në të njëjtën mënyrë mësojnë poliglotët, të cilët mund të flasin rrjedhshëm deri në një duzinë gjuhë të huaja. Vetëm anglishtja nuk mjafton këto ditë, në fakt mund të thuhet se gjuha e Shekspirit nuk është më një gjuhë e huaj, pasi është një gjuhë universale, e pranishme pothuajse në të gjitha vendet e botës. Është një kërkesë bazë që pritet në shumë pozicione. Kjo është arsyeja pse, nëse ende nuk mund të flisni rrjedhshëm anglisht, duhet patjetër të provoni platformën multimediale Ling fluent, e cila do t'ju ndihmojë të arrini hapin në vetëm 4 javë . Pas kësaj, do të mund të mësoni shtatë gjuhë të tjera të disponueshme në paketat me tematikë. Pas anglishtes, Ling fluent do t'ju ndihmojë gjithashtu të mësoni: gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, italisht, suedisht, norvegjeze dhe holandisht. Sidomos tre të fundit janë të rëndësishme, pasi njohja e tyre ju lejon të aplikoni për një punë të paguar mirë në ato vende. Brenda vetëm katër javësh ju mund ta ndryshoni plotësisht jetën tuaj. Pse janë kartolinat Ling fluent kaq efektive dhe ju lejojnë të mësoni shpejt një gjuhë të re? Kjo sepse është një metodë interesante që nuk bëhet e mërzitshme . Një problem i madh me format tradicionale të mësimit të gjuhëve është monotonia dhe mërzia, gjë që e bën të vështirë punën sistematike. Të qenit sistematik është çelësi i suksesit kur bëhet fjalë për mësimin e gjuhëve, dhe me metodën Ling fluent, do të jeni në gjendje të shpenzoni disa dhjetëra minuta në ditë duke mësuar fjalë të reja pa asnjë problem. Për më tepër, nëse e gjejmë një temë të caktuar interesante dhe thithëse, truri ynë funksionon shumë më mirë, duke thithur më shumë informacion. Kjo sepse është gjithmonë më e vështira për të mësuar gjërat që na duken të mërzitshme dhe të padobishme. Edhe një duzinë minuta mësimi është një sfidë e madhe në një rast të tillë.

Përparësitë e platformës së mësimit të gjuhës Ling fluent

Kur hedhim një vështrim më të afërt se si funksionon platforma, mund të rendisim jo më pak se pesë avantazhet kryesore të kësaj metode, e cila po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar në vendin tonë. Avantazhi i parë është një sistem mësimor inovativ dhe interesant. Qoftë në shkollë apo universitet, të mësuarit shpesh na ka bërë të mendojmë për diçka të mërzitshme dhe të pakëndshme. Është diçka tipike e një situate kur duhet të thithim material që nuk është interesant për ne. Kartat Ling fluent janë një metodë e lehtë dhe interesante që do ta bëjë mësimin e përditshëm të fjalëve të reja diçka argëtuese.

Avantazhi i dytë është koha e shkurtër që na duhet për të zotëruar një gjuhë të re. Gjithçka që duhet është katër javë për të folur rrjedhshëm një gjuhë me të cilën nuk kemi folur kurrë më parë. Dhe kur tashmë jemi mjaft mirë me një gjuhë, është një ide e mirë të përmirësojmë aftësitë tona dhe të arrijmë në një nivel më të lartë, gjë që do ta pasurojë gjuhën tonë me edhe më shumë fjalë të reja. Një avantazh tjetër është aftësia për të mësuar një gjuhë të re kudo. Në shtëpi, në rrugë, çdo vend ku kemi një kompjuter ose një smartphone me akses në internet.

Avantazhi i katërt janë mundësitë e mëdha që të jep platforma Ling fluent. Na lejon të zotërojmë gjuhët e mëposhtme: anglisht, gjermanisht, italisht, frëngjisht, spanjisht, suedisht, norvegjeze dhe holandisht. Zotërimi i tre gjuhëve jashtë listës së mësipërme është pothuajse një garanci për një punë më të paguar, pasi dihet prej vitesh që rekrutuesit jo vetëm që shikojnë diploma dhe letra, por kryesisht aftësi praktike. Tre gjuhë të huaja në CV japin një përshtypje shumë pozitive!

Avantazhi i pestë dhe i fundit që renditëm është çmimi i kësaj metode. Mësimi i gjuhëve të huaja në shkollat ose kurset profesionale të gjuhësisë është një proces shumë i kushtueshëm. Për më tepër, të paktën dy herë në javë duhet të gjejmë orë të përshtatshme kur mund të ndjekim mësimet. Kjo është arsyeja pse një çmim tërheqës për një shans për të mësuar gjuhë po aq efektive në shtëpi është një avantazh i madh që vlen të përmendet.

Si funksionon mësimi i gjuhëve me platformën Ling fluent

Siç e kemi përmendur më parë, platforma na jep mundësinë të mësojmë tetë gjuhë të huaja: anglisht, frëngjisht, spanjisht, gjermanisht, suedisht, norvegjeze, italisht dhe holandisht . Ka tre nivele vështirësish, të cilat do ta bëjnë të lehtë përshtatjen e kursit në nivelin e aftësive tuaja. Pastaj sigurisht që ne mund të kalojmë në një nivel më të lartë dhe të përmirësojmë aftësitë e marra duke mësuar fjalë të reja. Numri i fjalëve që do të jemi në gjendje të thithim brenda një dite varet nga predispozitat e trurit tonë. Por shumica e lëndëve kanë arritur rezultatin e deri në 200 fjalë të reja brenda një dite të vetme! Ky është një rezultat mahnitës që mund të përmirësohet akoma më tej!

Mësojmë fjalë nga 15 seksione të ndryshme: jeta e përditshme, puna, shtëpia, familja, burri, shëndeti, ushqimi, udhëtimi, paratë, moti, biznesi, arti, media, teknologjia dhe natyra. Pra mësojmë fusha shumë të gjera që janë shumë të mjaftueshme në komunikimin e përditshëm me të huajt. Vetëm një kurs i vetëm merr katër javë.

Platforma Ling fluent – komente nga ekspertë dhe klientë

Kjo metodë rekomandohet si nga ekspertët e mësimit të gjuhës ashtu edhe nga klientët që vendosën ta provojnë këtë metodë dhe sot inkurajojnë të tjerët të ndjekin hapat e tyre. Por le të fillojmë me vlerësimet e ekspertëve, të cilët më së shumti vlerësojnë formën e të mësuarit me Ling fluent kartolina. Sipas tyre, është një formë shumë interesante dhe tërheqëse e të mësuarit që aktivizon trurin tonë, gjë që na lejon të bëjmë një përparim të madh shumë shpejt. Siç thonë ata, nuk duhet të jetë problem për askënd që të zotërojë një gjuhë krejt të re në katër javë me platformën Ling fluent. Ata gjithashtu theksojnë se njerëzit e talentuar me mësimin e shpejtë të gjuhës mund të thithin edhe më shumë fjalë edhe më shpejt. Ndërkohë, klientët që kanë provuar platformën Ling fluent janë të kënaqur me sa shpejt arritën te rezultatet e tyre . Shumë prej tyre mburren se falë mësimit të gjuhëve të reja, cilësia e jetës së tyre profesionale është përmirësuar ndjeshëm. Shumë njerëz patën një punë më të mirë dhe të qëndrueshme, gjë që bën një rezultat të prekshëm të një kursi nga platforma Ling fluent. Kjo metodë është testuar në Universitetin e Harvardit dhe ka rezultuar shumë efektive. Rreth 98% e njerëzve ishin në gjendje të zotëronin një gjuhë krejtësisht të re brenda katër javësh!

Si të merrni një akses në platformën Ling fluent?

Për të filluar të mësuarit me Ling fluent kartat flash, duhet të vizitoni faqen e internetit të autorit të kësaj metode . Këtu do të gjejmë shumë informacione interesante mbi kursin dhe përmbajtjen e paketës. Pas plotësimit të një formulari të shkurtër dhe pagesës së kursit, do të kemi akses në materialet mësimore dhe të gjitha mjetet e nevojshme për të mësuar tetë gjuhë të huaja. Ne mund t'i qasemi atyre duke përdorur kompjuterë, tablet, telefona inteligjentë dhe të përshtatim mësimin me nevojat tona. Vlen gjithashtu të theksohet se me blerjen tonë mund të përfitojmë një zbritje shumë të favorshme që do të ulë çmimin e kursit përgjysmë! Mund të gjejmë më shumë informacion në faqen e internetit të platformës së mësimit elektronik Ling fluent.

Zotëroni një gjuhë të re me Ling fluent, e cila do t'ju japë një punë më të paguar!

Është një metodë inovative që ju lejon të arrini rezultate të shkëlqyera në një periudhë shumë të shkurtër kohe. Gjithçka që duhen janë katër javë për të folur rrjedhshëm plotësisht gjuhë e re. Do të na ndihmojë të gjejmë një punë më të paguar dhe të rrisim vetëvlerësimin tonë. Miqtë tuaj me siguri do të mbeten të impresionuar kur të mësojnë për aftësitë tuaja. Thjesht imagjinoni fytyrat e tyre kur ju pyesin për emrat e objekteve të ndryshme përreth jush, dhe ju do të jeni në gjendje t'i emërtoni ato në disa gjuhë të ndryshme! Aftësitë tuaja do t'ju vijnë në ndihmë edhe në udhëtimet jashtë vendit, duke qenë në gjendje të bisedoni lehtësisht me vendasit, të takoni njerëz të rinj dhe të përballoni të gjitha formalitetet. Dhe të gjitha ato përfitime janë me një çmim shumë të favorshëm, pa dalë nga shtëpia. Lëreni mësimin e gjuhëve të reja të bëhet një pasion tepër i këndshëm për ju.

4.8/5 - (5 votes)

Leave a Comment

twenty − fifteen =