Xenadrine RZR-X Vlerësime

Duke premtuar forcë të fortë dhe rezultate ekstreme, Xenadrine RZR-X pretendon se do të arrini rezultate të shpejta të humbjes së peshës, termogjenezë për përforcim metabolik siç thonë ata, rritje të energjisë dhe fokusit mendor dhe rritje të intensitetit të stërvitjes në palestër. Ata pretendojnë se me emrin ekstrem Xenadrine pas tyre, fjalë për fjalë nuk mund të dështojnë. Pra, si funksionon? Epo, historia e Xenadrine nuk është saktësisht optimale. Ndërsa produktet e tyre njihen mirë si të njohura përmes reklamave të mahnitshme, ato nuk janë me cilësi të lartë. Ata nuk janë të njohur për shkaktimin e ndonjë rezultati ndërsa ende shkaktojnë efekte anësore, gjë që padyshim nuk funksionon për shumë njerëz. Përbërësit e tij në disa raste mund të nxisin humbjen e peshës. Por me përzierje jashtëzakonisht të vogla dhe të pamjaftueshme të pronarit dhe sinqerisht mjaft efekte anësore kryesisht të lidhura me kafeinën, në fakt nuk do të funksionojë. Në thelb, ai përdor disa komplekse të ndryshme. Kompleksi i tij i parë quhet "Oxiburn". Oxiburn përfshin yerba mate, guarana, kafeinë dhe damiana. Në anën pozitive, ky kombinim i yerba mate, guarana dhe damiana ka potencialin për të nxitur humbjen e peshës ashtu si edhe kafeina. Pa kombinimin e 3 përbërësve të përmendur më parë, nuk do të shihni asnjë rezultat. Megjithatë, vetëm me një përzierje të pronarit prej 1066 mg, mund të siguroheni që nuk do të ketë 400 mg të nevojshme kafeinë vetëm ose ndonjë sasi të duhur të përbërësve të tjerë. Përzierja e tyre e dytë quhet miodren RFA-X dhe përfshin yohimbine, muira puama leh dhe gjethe ginko. Ne kurrë nuk na pëlqen të shohim praninë e johimbinës. Po, ata kanë një përzierje të vogël pronësore. Por është një gjë e frikshme kur ata përdorin një përbërës që synohet të jetë një stimulues seksual për burrat, jo një suplement për humbje peshe, dhe ata nuk paralajmërojnë gratë që ta përdorin atë. Për më tepër, është një gjë e frikshme kur i njëjti përbërës dihet se shkakton sulme në zemër, goditje në tru, dështim të veshkave dhe dëmtime të rënda të veshkave. Thënë kjo, tregon mospërfillje të pamatur dhe përbërësit e tjerë në këtë përzierje nuk nxisin humbjen e peshës. Duke kaluar në përzierjen e tretë, ju merrni CytoMelt i cili përfshin l-ornithine, sharrë palmetto, inositol dhe l-lysine. Duhet të theksojmë faktin se duke folur realisht, aminoacidet nuk nxisin humbjen e peshës. E thënë kjo, automatikisht eliminon shumicën e këtyre përbërësve. Pastaj ka sharrë palmetto. Është një suplement natyral me të cilin jemi njohur patjetër, por jo për humbje peshe. E kemi parë sërish në stimuluesit seksualë për burra! Dhe së fundi ju merrni përzierjen Ampil FX e cila përfshin farën e vajit të borage, GABA, farën e jonxhës dhe l-histidine. Duhet të pyesim veten nëse ata vërtet mendonin se të gjithë këta përbërës ishin të lidhur me humbjen e peshës apo çfarë? Dua të them me të vërtetë, shumica e kompanive thjesht përdorin përbërës të zakonshëm që megjithatë mund të nxisin humbjen e peshës. Por më pas përdorin sasi të vogla. Kjo formulë as që mund t'jua japë këtë. Pra, me pak fjalë, ne nuk do të rekomandonim përdorimin e kësaj formule. Ne jemi skeptikë ndaj produkteve Xenadrine në tërësi për një arsye. Por ne ende i dhamë kësaj një rishikim të drejtë. Thënë kjo, padyshim që kishte të njëjtat rezultate ose më saktë mungesën e tyre, dhe nuk ka asnjë arsye për të rekomanduar vërtet këtë produkt të veçantë. Për fat të mirë, ka shumë produkte të tjera me rezultate aktuale, dhe ju nuk keni pse të vuani nga shumë nga efektet anësore që lidhen me këtë.

Informacione të lidhura

 • Shqyrtime Accelis
 • Shqyrtime Xanthadrene
 • Shqyrtime të shkurtimeve të barkut
 • Shqyrtimet e Muscle Might
 • Lipo 6 Rishikimet e Zi
 • Lipo 6 Vlerësime
 • 8-Shqyrtime FX
 • Shqyrtime FatBurn7
 • Shqyrtime Slimquick
 • Shqyrtime Liporexall
 • Djegësit e yndyrës
 • Bllokuesit e yndyrës
 • Djegësi i yndyrës së ananasit
 • Ushtrimi më i mirë për të djegur dhjamin
 • Djeg dhjami me zjarrvënie
 • Termogjenika
 • Djeg dhjami i barkut
 • Nutrex Lipo 6
 • SlimQuick yndyrë djegës femra
 • Karburanti i grisur
 • Relacore
 • Metabolife
 • Hydroxycut Hardcore
 • Digjni yndyrën në mënyrë natyrale dhe të shëndetshme
 • Stacker 3: djegës dhjami pa ephedra dhe përforcues i metabolizmit
4.9/5 - (10 votes)

Leave a Comment

thirteen − two =