Rishikimet e GBN Plasmosis

GBN Plazmosis është përdorur në një sërë mjedisesh të ndryshme. Ata pretendojnë se GBN Plazmosis më në fund do t'ju ndihmojë të merrni në mënyrë efektive rezultatet e pompës dhe ndërtimit të muskujve të fortë që po kërkoni pa të gjitha telashet. Ata pretendojnë se GBN Plazmosis më në fund do të rrisë masën e ngurtë të muskujve, do të rimbushë elektrolitet dhe do t'ju japë një formulë superiore të kreatinës për fitime maksimale të forcës në përgjithësi. Me sa duket, kjo më në fund do t'ju ndihmojë me gjithçka që ju nevojitet për të arritur sukses të vërtetë dhe të qëndrueshëm. Pra, si funksionon? Ata flasin për shërbimin e bodybuilders profesionistë, dhe me sa duket kjo u jep atyre besueshmëri. Por në thelb, ata pretendojnë se do të ndihmojë në çdo zhanër të fitnesit, dhe ky suplement para stërvitjes do t'u japë muskujve tuaj më shumë energji, më shumë pompë në përgjithësi, dhe ju do të jeni në gjendje të rrisni në mënyrë dramatike hidratimin, rimbushjen e elektroliteve dhe përfitime të tjera të ndryshme për performanca dhe qëndrueshmëria atletike. GBN Plazmosis përdor disa përbërës interesantë. Ata për shembull përdorin një numër aminoacidesh. Aminoacidet jo domosdoshmërisht ndërtojnë muskuj aq sa ushqejnë muskujt. Pra, duke folur sinqerisht, çdo formulë e mirë ka nevojë për këto. Është vetëm një çështje e shumave. Dhe ndërsa ata vënë shumë theksin që mendojmë për këto aminoacide, ata nuk përdorin as sasitë që do të nevojiteshin për të komplimentuar përbërësit e tjerë në përgjithësi. Pra, padyshim që nuk do të funksiononte aq mirë sa mund të donte të mendohej. Thënë kjo, ata gjithashtu kanë pararendësin e oksidit nitrik të njohur si malat citruline, si dhe kreatinë. Rezultati përfundimtar është se të dyja këto u ofrojnë muskujve nivele më të larta energjie. Dallimi është se kreatina e bën atë duke shtyrë ujin rreth muskujve, dhe malati i citrulinës në fakt e bën atë pa të gjitha efektet anësore në përgjithësi. Por përsëri, ata nuk kanë sasitë e nevojshme të tyre. Nga atje, ata kanë një numër elektrolitesh. Elektrolitet plotësojnë rezervat dhe burimet që trupi juaj ka nevojë dhe në fakt humbasin gjatë procesit të djersitjes dhe stërvitjeve në përgjithësi. Problemi është se ata në fakt nuk promovojnë efektet e ndërtimit të muskujve të dobët, dhe për fat të keq, duket se duke folur realisht, ky është grupi i tyre më i fortë i përbërësve. Ato kanë përbërës të tjerë si shega. Por padyshim që shega nuk lidhet vërtet me humbjen e peshës, ndërtimin e muskujve ose stërvitjet në përgjithësi. Sigurisht që ka vitamina dhe antioksidantë. Por kjo është shumë larg qaj për të thënë të paktën nga humbja aktuale e peshës, nga para stërvitjes, nga ndërtimi i muskujve, nga çdo gjë për të cilën ata flasin. Ne nuk do të sugjeronim përdorimin e GBN Plazmosis. Nuk do t'ju ndihmojë të arrini ndonjë rezultat ose përfitim më të madh, dhe do të ishte shumë më mirë të përdorni diçka tjetër. GBN Plazmosis është vetëm një humbje tjetër kohe dhe parash, dhe pa diskutim që ka opsione shumë më të mira atje për nevojat tuaja.

4.7/5 - (8 votes)

Leave a Comment

8 + 16 =