Titanodrol – Shqyrtime, çmimi, përbërja, si funksionon?

Titanodrol

Titanodrol – Suplement dietik që mbështet ndërtimin e muskujve të fortë. Trajnimi i forcës nuk mjafton për të ndërtuar muskuj të mëdhenj dhe të fortë. Stili ynë i jetesës, dieta, përshtatja e planit të stërvitjes sipas nevojave, si dhe një sërë faktorësh të tjerë janë gjithashtu të rëndësishëm. Jo të gjithë kanë një somatotip mezomorf, …

Read more

Rishikimet e GBN Plasmosis

GBN Plazmosis është përdorur në një sërë mjedisesh të ndryshme. Ata pretendojnë se GBN Plazmosis më në fund do t'ju ndihmojë të merrni në mënyrë efektive rezultatet e pompës dhe ndërtimit të muskujve të fortë që po kërkoni pa të gjitha telashet. Ata pretendojnë se GBN Plazmosis më në fund do të rrisë masën e …

Read more

Xenadrine RZR-X Vlerësime

Duke premtuar forcë të fortë dhe rezultate ekstreme, Xenadrine RZR-X pretendon se do të arrini rezultate të shpejta të humbjes së peshës, termogjenezë për përforcim metabolik siç thonë ata, rritje të energjisë dhe fokusit mendor dhe rritje të intensitetit të stërvitjes në palestër. Ata pretendojnë se me emrin ekstrem Xenadrine pas tyre, fjalë për fjalë …

Read more

Anadrol 50 – Rishikimi

Anadrol 50 është i vetmi steroid anabolik-androgjen oral i treguar në trajtimin e anemisë së shkaktuar nga prodhimi i mangët i qelizave të kuqe të gjakut. Anadrol 50 është steroidi mashkullor më i fortë në botë, gjë që e bën atë edhe steroidin më shumë androgjenik në botë. Mbajtja e ujit është e konsiderueshme me …

Read more

Andro 400 – Rishikimi

Rritni testosteronin, trupin tuaj dhe shumë më tepër! Andro 400 është suplementi më i natyrshëm dhe më i mahnitshëm i testosteronit, muskujve dhe energjisë që ka parë ndonjëherë bota. Pra, shumë burra sot fillojnë të luftojnë me shtimin në peshë, humbjen e energjisë dhe madje edhe një dëshirë të ulët seksuale pas moshës 30 vjeçare. …

Read more

HGH – Human Growth Hormone – Rishikime

HGH shpesh i referuar si një ilaç mrekullibërës, prodhohet nga gjëndrra e hipofizës, e cila ka madhësinë e një bizele dhe ndodhet në fund të trurit. HGH është përgjegjëse për stimulimin e rritjes dhe riprodhimit të qelizave të reja në trupin tonë. Ndërsa plakemi, trupi ynë prodhon gjithnjë e më pak hormon të rritjes njerëzore. …

Read more

Formexplode – muskuj mbresëlënës si çeliku!

Formexplode Shumë meshkuj ëndërrojnë t'i japin vetes një muskulaturë të ngjashme me ato që shihen në filmat aksion. Kjo është pasuria e një mashkulli që tregon forcën fizike dhe vitalitetin. Një strukturë atletike u bën përshtypje grave dhe gjithashtu fiton respekt nga burrat e tjerë. Fatkeqësisht, në kohët e sotme është shumë e vështirë të …

Read more