Anadrol 50 – Rishikimi

Anadrol 50 është i vetmi steroid anabolik-androgjen oral i treguar në trajtimin e anemisë së shkaktuar nga prodhimi i mangët i qelizave të kuqe të gjakut. Anadrol 50 është steroidi mashkullor më i fortë në botë, gjë që e bën atë edhe steroidin më shumë androgjenik në botë. Mbajtja e ujit është e konsiderueshme me këtë ilaç. Uji ruhet në të gjithë trupin, duke përfshirë kyçet dhe lëkurën. Kjo i jep lëkurës së saj një pamje të fryrë. Meqenëse uji ruhet në nyje, zakonisht fitohet një sasi e konsiderueshme e forcës kur një përdorues është në këtë ilaç. Anadrol 50 gjithashtu rrit numrin e qelizave të kuqe të gjakut, duke rritur kështu oksigjenin në muskuj dhe qëndrueshmërinë. Kjo rezulton në rritje të konsiderueshme në forcën e madhësisë, nëse Nolvadex dhe Proviron merren njëkohësisht me Anadrol 50, kjo mund të zvogëlojë mbajtjen e ujit në mënyrë që të jetë e mundur një rritje në masën aktuale të muskujve të ngurtë. Vëllimi i gjakut në trup rritet ndjeshëm dhe për këtë arsye shkakton një furnizim më të lartë të gjakut në muskuj gjatë stërvitjes. Prandaj muskuli ka një nivel më të lartë të qëndrueshmërisë dhe performancës. Me Anadrol 50 e ashtuquajtura "Pompë steroide" manifestohet mjaft lehtë. Bëjini efektit shumë androgjenik të Anadrol 50, kjo stimulon aftësitë rigjeneruese të përdoruesit, kështu që mbistërvitja nuk ka gjasa. Anadrol 50 nuk përdoret normalisht në përgatitje për një garë, ai ndihmon më shumë se çdo steroid tjetër gjatë dietës për të ruajtur masën muskulore dhe për të lejuar dhe lejuar stërvitje intensive. Prandaj, shumë bodybuilders e përdorin atë deri në rreth një javë përpara konkurrencës, duke zgjidhur problemin e mbajtjes së ujit duke marrë antiestrogjene dhe diuretikë në mënyrë që ata të duken të rëndë dhe të fortë në skenë.

DOZIMI:

Doza ndryshon midis prodhuesve . Prodhuesi i ish tabletave spanjolle Oxitosona 50, Syntex Latino, rekomandon një dozë ditore prej 0,5 – 2,5 mg për kilogram të peshës trupore. Prandaj, një bodybuilder që peshon 200 paund mund të marrë deri në 500 mg në ditë, që korrespondon me 10 tableta. Kjo dozë joreale do të shkaktonte efekte anësore ekstreme dhe nuk duhet ndjekur një dozë më realiste do të ishte 0,5 – 0,8 mg për kilogram të peshës trupore/ditë. Kjo do të korrespondonte me 1-4 tableta ose 50-200 mg në ditë. Këto doza janë më realiste dhe më pak të prirura ndaj efekteve anësore. Përdoruesit për herë të parë nuk duhet të kalojnë më shumë se tabletat çdo ditë. Këto duhet të merren në intervale të rregullta gjatë gjithë ditës. Mëngjes, pasdite dhe mbrëmje me vakte. Anadrol 50 ngop shpejt receptorët androgjen dhe për këtë arsye nuk duhet të merret për më shumë se 6 javë. Fitimi prej 20 deri në 25 paund në 5 deri në 6 javë nuk është i pazakontë me Anadrol 50. Pas ndërprerjes së Anadrol 50, një steroid tjetër duhet të përdoret për një periudhë të shkurtër kohe për të parandaluar humbjen e shpejtë të peshës që do të ndodhë pas ndërprerjes së Anadrol 50. Asnjë steroid tjetër anabolik nuk do të shkaktojë një shtim dhe humbje kaq të shpejtë të peshës siç bën Anadrol 50. Një steroid i mirë për t'u përdorur pas ndërprerjes së Anadrol 50 do të ishte Sustanon 250, Testosterone Enanthate për disa javë për të parandaluar humbjen e shpejtë të peshës pas ndërprerjes.

STACKING:

Bodybuilders shpesh kombinojnë Anadrol 50 me Deca-Durabolin ose Testosterone për të ndërtuar forcë dhe masë. Një pirg shumë efektiv, i cili favorizohet nga profesionistët, përbëhet nga Anadrol 5o 100mg+/ditë, Parabolon 228 mg+/javë dhe Sustanon 500 mg+/javë. Kjo pirg përmirëson shpejt forcën dhe masën.

EFEKTET ANËSORE:

Oxymetholone është për fat të keq edhe steroidi oral më i dëmshëm. Marrja e tij mund të shkaktojë efekte të konsiderueshme anësore. Shumica e përdoruesve mund të presin ndryshime në vlerat e mëlçisë në vetëm disa javë. Efekte të tjera anësore mund të përfshijnë dhimbje koke, nauze, të vjella, dhimbje stomaku, mungesë oreksi, pagjumësi dhe diarre.

4/5 - (5 votes)

Leave a Comment

2 × two =