Këshilla për parandalimin e rënies së flokëve tek meshkujt

Nuk ka asnjë largim nga fakti se humbja e flokëve tek meshkujt mund të prekë shumë meshkuj dhe t'i prekë ata në çdo fazë të tyre Lives. Ajo që duhet të dini është se rënia e flokëve tek meshkujt është më e lehtë për t'u parandaluar nga sa mendoni dhe është gjithashtu e vërtetë se përpjekja për të parandaluar rënien e flokëve në radhë të parë do të jetë shumë më e lehtë sesa të përpiqeni të riprodhoni flokët pasi të keni humbur. Gjëja e parë që duhet pasur parasysh me rënien e flokëve është se ajo fillon me një dietë të shëndetshme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Rregulloni ato dy gjëra, plus disa të tjera, dhe ju rritni menjëherë shanset për t'i mbajtur flokët tuaj më gjatë.

Këshilla për parandalimin e rënies së flokëve tek meshkujt

Dieta juaj

Dieta juaj duhet të jetë gjithmonë e pasur me vitaminë C, hekur, zink, biotinë, omega-3 dhe proteina. Futni këto elemente në dietën tuaj dhe shanset që të humbni flokët fillojnë të ngushtohen. Pra, kjo do të thotë që ju po shikoni ushqime të tilla si peshku me vaj, arrat, perimet me gjethe jeshile dhe qumështi. Këto super ushqime mund të përmirësojnë mjaftueshëm nivelet e vitaminës C, hekurit, zinkut, biotinës, omega-3 dhe proteinave për t'ju ndihmuar të mbani flokët tuaj gjatë gjithë jetës. Sidoqoftë, duhet të filloni tani. Brenda atij grupi gjeni ushqimet që doni dhe shtoni ato në dietën tuaj dhe shijoni ato.

READ  Bioretin – rishikime, çmimi, përbërja, si funksionon?

Zgjedhjet e stilit të jetesës

Ne të gjithë e dimë se për të mbajtur një trup dhe mendje të shëndetshme se ka ushqime të caktuara dhe zgjedhje të stilit të jetesës që duhet të heqim nga Lives. Gjëra të tilla si pirja e duhanit dhe ngrënia e ushqimeve të përpunuara të yndyrshme janë gjithmonë gjëra të shkëlqyera për t'u shmangur, pavarësisht se çfarë po përpiqeni të arrini. Kur bëhet fjalë për parandalimin e rënies së flokëve tek meshkujt, kjo është po aq e rëndësishme. Hiqni dorë nga ushqimet me sheqer, shmangni drogat rekreative dhe reduktoni alkoolin për t'ju ndihmuar të mbani flokët tuaj. Ju gjithashtu duhet të siguroheni që po bëni ushtrime të rregullta të paktën 3 herë në javë pasi kjo do të forcojë trupin tuaj dhe do ta ndihmojë trupin tuaj të çlirojë veprimet e nevojshme biologjike për të rritur funksionet tuaja trupore.

Shtoni një përforcues të testosteronit

Një përforcues i mirë i testosteronit si Ageless Male mund t'ju ndihmojë të mbani nivelin e testosteronit të nevojshëm për të ruajtur flokët tuaj. Sepse siç është thënë tashmë, parandalimi i humbjes së flokëve është shumë më i lehtë sesa të përpiqesh të rifitosh flokët. Një përforcues i testosteronit do të rrisë gradualisht nivelet e testosteronit dhe kjo do të ndihmojë me çdo humbje të mbetur të flokëve.

Trajtoni flokët tuaj mirë

Po ashtu eshte. Duhet të siguroheni që të shmangni dëmtimin dhe abuzimin e flokëve me bojëra flokësh, tharje të tepërt të flokëve dhe përdorimin e gërryesve të tjerë. produktet dhe proceset në flokët tuaj. Dështimi për ta bërë këtë mund të rrisë rrezikun e dëmtimit të gjëndrave të flokëve dhe kjo ka shumë të ngjarë të çojë në rënie të flokëve. Gjithçka që vërtet duhet të përdorni për flokët tuaj është një shampo dhe gjendje e mirë që i përshtatet llojit të flokëve tuaj. Nuk ka nevojë për një produkt të shtrenjtë, vetëm atë që ju përshtatet dhe nuk është gërryes në flokët tuaj ose në lëkurën e kokës. Nëse vuani nga zbokthi ose ndonjë problem me kërpudhat e kokës, atëherë kërkoni një shampo të specializuar për t'ju ndihmuar ta kontrolloni atë. Mos harroni se është shumë e mundur që parandalimi i rënies së flokëve tek meshkujt të funksionojë, thjesht duhet të ndiqni hapat e përshkruar dhe do të jeni një nga meshkujt që nuk duhet të shqetësoheni për rënien e flokëve.

4.7/5 - (6 votes)

Leave a Comment